paris

Kuka? / Who?

Olen Kiia Mäkinen, 22v, valokuvaaja Porista. Kuvaan aika laidasta laitaan, mutta ihan suosikkeja on henkilökuvaukset ja musiikki konsertit. Tykkään hyvästä viinistä, matkailusta, lukemisesta ja kahvista.

I’m Kiia Mäkinen, 21, photographer from Harjavalta, Finland. I take all kind of pictures, but my favorites are portraits and music concerts. I like good wine, travelling, reading and coffee.

omakuvakahvinkera1

Mikä? / What?

Kiia Karoliina Photo on eräänlainen elämänmakuinen portfolio sivusto, jolle laitan parhaimmat työni, joista itse tykkään. Tarkoituksena ei ole pitää virallista portfolio sivustoa, vaan toivon sivullani tuovani lukijoille inspiraatiota.

Uusia julkaisuja on tarkoitus tulla torstaisin ja silloin kuin on uutta materiaalia. Torstaisin on #ThrowbackThursday eli julkaisen silloin vanhempaa materiaalia aina siihen asti kun niitä riittää ja muuten sitten uutta materiaalia

Kiia Karoliina Photo is kind of lifetasting portfolio site, where I post all my best works. It’s not official portfolio site, but I hope it’s a Place where readers come to get inspiration.

New posts are published on Thursdays and any other day when I have someting to post. Thursday is #ThrowbackThursday which means that I will be posting old work as much as I can and another day I post new material.

Jätä kommentti